10. ročník CIDERSHOW – akce odložena
17. března v MeetFactory v Praze CIDERSHOW NEPROBĚHNE
Kvůli nařízení vlády musím akci odložit. Nový termín budeme hledat s MeetFactory hned po ukončení preventivních opatření. Vstupenky zůstávají platné, ale pokud je chcete vrátit, obraťte se přímo na prodej@goout.cz
Díky!
Mám to potěšení vás pozvat na jubilejní desátý ročník přehlídky českých i zahraničních ciderů. Je to masakr, že už to dělám deset let. Hodně se toho za tu dobu změnilo. Prageři to prodali Kofole. Vznikly další profi party. Založili jsme Unii. O všem budeme mluvit. Přijďte! Bude to mejdan jako vždycky!
KDY? 17. března v pražské MeetFactory
ČASY: od 17 hodin přednášky a workshopy, od 20 hodin ochutnávka
VSTUPENKY: na GoOut.cz
PROGRAM: na webu CIDERSHOW
REGISTRACE PRO VYSTAVOVATELE: UŽ JE PLNO
Seznam vystavovatelů
Profesionálové
- Tátův sad
- UTOPIA
- Cidre Kliment
- Cider Bohemia
- BACHA! cidre
- Cider Stebou
- Cidre 99
- Chříčský cider
- Magnetic Apple
- Divoké jablko
- Johannes Cyder
- Cidérka
- A.K.Cider
- Carboycidre
- Náčelník cider
- Kolowrat cider
- Joker cider
Amatéři
- Tomáš Ritzka – První prajzské
- Zdeněk Čech – Cider de papa
- Václav Ceeh – CEEH cider
- David Petr – Dvaid cider
- Petr Vacek – Expat cider
- Michal Odehnal – Sadrowitch
- Tomáš Málek – Malvína & Malvína
- Tomáš Říha – Zdrcený jablko / Epik
- Michal Schlindenbuch – Ciderbuch
- Braňo Chrenka – Kopaničiarský cider (SK)
- Matica ovocná (SK)
- Kuba Svěrek – Foot Made Cider
- Martin Velfl – AUT-SAJDR
- Lukáš Joudal – Jouda cidre
- Michal Lacina – Highland Experimental
- Petr Rydval – Pidovo cider
- Petra a Milan Hrickovi – Zlaté jablko cider
- Lukáš Marek – Chasník
- Dan Samek – cider a perry 2018
- Vojtěch Čížek – 2018 VAR3 / 2018 VAR4
- Michal Dobrovolný: On the road
- Jakub Kynčl: Českorájský cider
- Matěj Houdek: Lán cider pet-nat 2017
- Tom Hégr: Furiosa 2018
- Studenti zahradnické fakulty MENDELU – STUDENT CIDER
- Oceterie: Jablečný orleánský ocet
Ahoj.
Chtěl bych se zeptat, jestli můžu taky přijít a nabídnout mé výrobky na ochutnání. Samozřejmě do sekce amatéři.
Rád bych letos založil firmu a už to rozjel oficiálně. Takže momentálně to je vše doma dělané. No zní to jako bych vyrobil jeden demižon s 20 litry😀
Ale běžně vyrábím tak kolem 600 litrů ročně a neoficiálně je prodávám mezi kamarády, aby se mi vrátili aspoň náklady. Zatím všechny jablka jsou bez chemického ošetření a med od včelaře, zvlášť poslední cyser se moc povedl, jistě tomu přispěl i akátový med a jablka ze starých odrůd, i když převážně používám stále své osvědčené novější odrůdy jablek.
Vyrábím cidery a cysery už několik let. Při pobytu v Anglii jsem se do toho zamiloval a tak mé cidery jsou dost orientované chutí na tzv. Anglický styl, tudíž do hořka, i když ať každý posoudí sám🙂
No na závěr bych rád řekl, že se nemusíte bát, že by z mých výrobků bylo někomu třeba špatně. Používám všechny pomůcky plně certifikované pro styk s potravinami a alkoholem. Jsem amatér množstvím výroby, ale troufnou si říct, že už profesionál v kvalitě a výrobě.
Těším se na odpověď a samozřejmě pokud to nebude možné, chápu. Legislativa ČR a EU je někdy přísná.
Na závěr bych chtěl říct, že na trh budu vstupovat s názvem firmy Cider od Lukáše.
Děkuji a s pozdravem
Lukáš Behenský