Skip to content

10. ročník CIDERSHOW

by Ondra on February 1st, 2020

17. března v MeetFactory v Praze

Mám to potěšení vás pozvat na jubilejní desátý ročník přehlídky českých i zahraničních ciderů. Je to masakr, že už to dělám deset let. Hodně se toho za tu dobu změnilo. Prageři to prodali Kofole. Vznikly další profi party. Založili jsme Unii. O všem budeme mluvit. Přijďte! Bude to mejdan jako vždycky!

KDY? 17. března v pražské MeetFactory

ČASY: od 17 hodin přednášky a workshopy, od 20 hodin ochutnávka

VSTUPENKY: na GoOut.cz

PROGRAM: na webu CIDERSHOW

REGISTRACE PRO VYSTAVOVATELE: UŽ JE PLNO

Seznam vystavovatelů

Profesionálové

  • Tátův sad
  • UTOPIA
  • Cidre Kliment
  • Cider Bohemia
  • BACHA! cidre
  • Cider Stebou
  • Cidre 99
  • Chříčský cider
  • Magnetic Apple
  • Divoké jablko
  • Johannes Cyder
  • Cidérka
  • A.K.Cider
  • Carboycidre
  • Náčelník cider
  • Kolowrat cider
  • Joker cider

Amatéři 

  • Tomáš Ritzka – První prajzské 
  • Zdeněk Čech – Cider de papa
  • Václav Ceeh – CEEH cider
  • David Petr – Dvaid cider
  • Petr Vacek – Expat cider
  • Michal Odehnal – Sadrowitch
  • Tomáš Málek – Malvína & Malvína
  • Tomáš Říha – Zdrcený jablko / Epik
  • Michal Schlindenbuch – Ciderbuch
  • Braňo Chrenka – Kopaničiarský cider (SK)
  • Matica ovocná (SK)
  • Kuba Svěrek – Foot Made Cider
  • Martin Velfl – AUT-SAJDR
  • Lukáš Joudal – Jouda cidre
  • Michal Lacina – Highland Experimental
  • Petr Rydval – Pidovo cider
  • Petra a  Milan Hrickovi – Zlaté jablko cider
  • Lukáš Marek – Chasník
  • Dan Samek – cider a perry 2018
  • Vojtěch Čížek – 2018 VAR3 / 2018 VAR4
  • Michal Dobrovolný: On the road
  • Jakub Kynčl: Českorájský cider
  • Matěj Houdek: Lán cider pet-nat 2017
  • Tom Hégr: Furiosa 2018
  • Studenti zahradnické fakulty MENDELU – STUDENT CIDER
  • Oceterie: Jablečný orleánský ocet

One Comment
  1. Lukáš Behenský permalink

    Ahoj.

    Chtěl bych se zeptat, jestli můžu taky přijít a nabídnout mé výrobky na ochutnání. Samozřejmě do sekce amatéři.
    Rád bych letos založil firmu a už to rozjel oficiálně. Takže momentálně to je vše doma dělané. No zní to jako bych vyrobil jeden demižon s 20 litry😀
    Ale běžně vyrábím tak kolem 600 litrů ročně a neoficiálně je prodávám mezi kamarády, aby se mi vrátili aspoň náklady. Zatím všechny jablka jsou bez chemického ošetření a med od včelaře, zvlášť poslední cyser se moc povedl, jistě tomu přispěl i akátový med a jablka ze starých odrůd, i když převážně používám stále své osvědčené novější odrůdy jablek.
    Vyrábím cidery a cysery už několik let. Při pobytu v Anglii jsem se do toho zamiloval a tak mé cidery jsou dost orientované chutí na tzv. Anglický styl, tudíž do hořka, i když ať každý posoudí sám🙂
    No na závěr bych rád řekl, že se nemusíte bát, že by z mých výrobků bylo někomu třeba špatně. Používám všechny pomůcky plně certifikované pro styk s potravinami a alkoholem. Jsem amatér množstvím výroby, ale troufnou si říct, že už profesionál v kvalitě a výrobě.
    Těším se na odpověď a samozřejmě pokud to nebude možné, chápu. Legislativa ČR a EU je někdy přísná.
    Na závěr bych chtěl říct, že na trh budu vstupovat s názvem firmy Cider od Lukáše.

    Děkuji a s pozdravem

    Lukáš Behenský

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS