Skip to content

Rozvoz v neděli 7. prosince

by Ondra on November 19th, 2014

Je třeba zásobit se na zimu. Pokud jste z Prahy nebo okolí, můžu se u vás stavit v neděli 7. prosince a dovézt vám to, co by vám zimní měsíce mohlo pomoct v klidu překonat. Mošty, sladkosti, halfRED. Doprava je zdarma. Ochutnat před nákupem můžete 4.12. ve Fajnšmekru nebo po dohodě u mě doma. Tohle je mapa, kterou budu pravidelně aktualizovat a zanášet do ní místa závozu a jeho orientační časy. Chcete něco dovézt? Napište mi na ondra@winepunk.cz

Nabídka a ceny všeho od mapou. Těším se na vás!

Nic než mošt z jablek
Podrcená, vylisovaná a šetrně pasterovaná jablka z opuštěných a zanedbaných sadů. Bez chemie, bez konzervantů. S láskou. Zavřený vydrží do další sklizně, otevřený v lednici měsíc.  Bag-in-box 5 l za 200 Kč. Bag-in-box 3,5 l za 150 Kč.

Nic než mošt z jablek a řepy
Podrcená, vylisovaná a šetrně pasterovaná jablka z opuštěných a zanedbaných sadů. K tomu podrcená a vylisovaná červená řepa s výrazným kytínským terroir. Bez chemie, bez konzervantů. S láskou a trochou potu. Bag-in-box 5 l za 200 Kč.

Odpadkovice
To nejlepší z celého sklepa. Základem je medovina, do které jsou přilévány kvasniční kaly, slivky a všechno, co se někam nevešlo. Včetně medu, kořalky, moštů, vín a lákavého názvu. 0,5 l za 250 Kč.

Medovina
Jarní louky, kvetoucí třešně a sad, pampelišky a trnky. Prokvašeno. 0,5 l za 250 Kč.

Višňovka
Jenom višně a kořalka, v zájemném objetí ležící dva roky v kameninovém sudu. Pak jemně vylisováno a nalahvováno. Jinak nic. 0,5 l za 350 Kč.

Superpommeau
Dlouho vařený jablečný mošt na otevřeném ohni. Následně dolihovaný calvadosem a dva roky zrající ve skle a dubovém sudu. 0,5 za 350 Kč.

halfRED 2013
Moje vlajková loď. Poločervené z Bočků, směs hroznů všech barev ze zanedbaných a opuštěných vinic. Nádherně voní, chutná jemně s až burgundskou noblesou. 0,7l za 350 Kč.

Co vám tu chybí?

2 Comments
  1. 🙂 chybi mi tu Mladý Boček 2014, který mám nyní v láhvi a mohu ti zavést po kartonech 26/11 nebo 27/11 abych to mohl distribuovat dále 🙂 Kdo nenašel pořádné SM, MB to jistí 🙂

  2. Jakub permalink

    Zdravim, Ondro,

    dodatecne a aspon takto bych Ti chtel podekovat za vsechny produkty od Tebe – nechane v Rohliku na brachovo jmeno. Uzili jsme jich ve zdravi, neco rozdali a celkove se dobre meli. Nejvic me zaujala Odpadkovice, popijena na adventni vychazce s kocarky lesy kolem Brna – pri te bahnite drine prisla velmi vhod. Tesim se na nejake dalsi produkty v budoucnu a kdovi; treba i osobni setkani! 🙂

    Dekuju!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS